Turistička agencija Navigator Zlatibor

Turistička agencija i menjačnica Navigator Zlatibor se nalazi u centru Zlatibora u ulici Miladina Pećinara, preko puta ulaza u Avantura Park. Agencija posluje od avgusta 2017. Mnogi će reći da je to mlada i prespektivna agencija, novi brend koji će turisti sve više i više prepoznavati, ali iza toga krije se dugogodišnje iskustvo ljudi koji osnivaju ovaj brend. Naša priča počela je davno, pre nekih 15 godina, kada smo prvi na Zlatiboru počeli da radimo izlete u saradnji sa agencijom Zlateks. Mnogo stvari vezanih za turizam i dobru turističku uslugu naučili smo od gospodina Stevana Aleksandrića, vlasnika turističke agencije Zlateks. Godine 2017. on je rešio da agenciju Zlateks zatvori, posao prepusti mladim snagama Draganu i Milanku Dumanjiću, koji osnivaju Turističku Agenciju i menjačnicu Navigator Zlatibor.

Vaša Turistička agencija i menjačnica Navigator Zlatibor

Zašto Navigator Zlatibor?

Jednostavno, potrudićemo se da vas navedemo na pravi put, pokazaćemo vam najlepša mesta u okolini Zlatibora, biti vaš sigurni vodič i odličan domaćin na Zlatiboru. Naš cilj je da sprovedemo celokupnu turističku uslugu počevši od transfera gostiju (putnika) sa bilo koje destinacije u Srbiji do Zlatibora, potrudimo se da se udobno smestite u neki od naših apartmana ili hotelski smeštaj, a zatim vas odvedemo na neki od naših izleta i pokažemo vam sve lepote našeg Zlatibora.

50+

saradnika

Imamo mrežu saradnika širom Srbije, počevši od organizacije putovanja, team buildinga i mnogih avantura. Postani deo našeg tima!

60+

apartmana

Najveći izbor apartmana i najpovoljnije cene. Bavimo se izdavanjem, održavanjem i reklamiranjem apartmana na Zlatiboru.

15+

destinacija

Posetite najlepša mesta u okolini Zlatibora. Organizacija izleta, team buildinga i adrenalinskih tura. Očekujemo Vas na Zlatiboru!

2k+

rezervacija

Mnogi gosti su nam ukazali svoje poverenje, tome svedoči veliki broj rezervacija naših usluga. Kontaktirajte nas za najbolje cene na Zlatiboru!

"Kad vidiš da su gosti nasmejani, raspoloženi i zadovoljni uslugom znaš da radiš nešto dobro i kvalitetno."

Apartmani na Zlatiboru i organizacija izleta

Miloš Dumanjić

Direktor

Naši saradnici

Čigota Zlatibor

Saradnik

Dino Park

Saradnik

Zlatibor.rs

Saradnik

Turistička organizacija Zlatibor

Saradnik

Pratite Cene i Promo ponude

Budite u toku, pretplatite se!

Language »